Dihtosis-hankkeessa haetaan osa-aikaista hanketyöntekijää

Saamelaiskulttuuria tutuksi tuova Dihtosis-hanke on saanut jatkoa ja hankkeelle haetaan osa-aikaista hanketyöntekijää. Hankkeessa on tehty saamelaiskulttuuria tutuksi kouluvierailujen, pedagogisten pelien ja toiminnallisia harjoituksia sisältävän menetelmäpakan avulla. Kuluvana lukuvuonna tuotamme opettajien toiveesta kolme video-oppituntia saamelaisesta kulttuurista.

Haemme tälle vuodelle hanketyöntekijää, joka työskentelee osa-aikaisena hankkeessa. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työhön kuuluu Dihtosis-työpajojen markkinointia ja vetämistä, viestintää, video-oppituntien suunnittelua ja mahdollisuuksien mukaan esiintymistä videoilla. Video-oppitunnit kuvataan Inarissa 13.–14.12. Työaika on 1,5 kk 11/2021–5/2022 välisenä aikana, painottuen kansallispäivän 6.2. tienoille. Palkka on 2200–2500 e/kk aikaisemman työkokemuksen mukaan.  

 

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen vaaditaan erinomaista saamelaiskulttuurin tuntemusta ja innokasta asennetta. Kokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä (esim. kouluvierailujen vetämisestä) katsotaan eduksi. Asuinpaikallasi ei ole väliä, sillä etäyhteyksien avulla pystyt pitämään vaivattomasti vierailuja ympäri Suomen. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä cv ja hakemus sähköpostilla osoitteeseen maria.aikio[at]nuortenakatemia.fi 3.12. mennessä. 

 

Lisätietoja:

Maria Aikio

maria.aikio(at)nuortenakatemia.fi

050 337 6629

 

Elli-Marja Hetta

elli-marja.hetta(at)samediggi.fi

010 8393134


Tutustu myös