Kysyttävää

Tällä palstalla voit esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä ja lukea toisten kysymyksiä ja kysymysten saamia vastauksia.

Tavoitteenamme on vastata esitettyihin kysymyksiin mahdollisimman pian. Vastaajina toimivat eri alojen ammattilaiset.

Julkiset kysymykset ja vastaukset näkyvät palstalla kohdassa uusimmat kysymykset. Uusimpia kysymyksiä voit myös valita kategorioidusti näkyviin. Yksityiset viestit eivät näy palstalla.

Kun lähetät meille viestin, tulee sinun valita aihealue, merkitä nimimerkkisi, paikkakuntasi, ikäsi, sukupuolesi ja kysymyksesi otsikko. Paikkakunta ja sukupuoli näkyvät  ainoastaan ylläpidolle. Lisäksi voit merkitä kysymyksesi yksityiseksi. Yksityinen kysymys näkyy ainoastaan ylläpitäjille. Vastaus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin. Taustatietojen tarkoituksena on auttaa työntekijää vastaamaan palstan kysymyksiin mahdollisimman hyvin.

Jokainen vastaa omasta viestistään, toisena henkilönä ei saa esiintyä. Omia tai muiden henkilöiden tietoja ei saa julkaista.

Ylläpito tarkistaa Kysyttävää-palstalle tulevat viestit ennen julkaisua. Kysymyksiä ja vastauksia julkaistaan sitä mukaa, kun kysymyksiä ja vastauksia tulee. Ylläpidolla on oikeus poistaa toisia loukkaavat, epäasialliset ja palstalle sopimattomat viestit.

Täältä löydät käyttöehdot ja tietosuoja-sivun.

Uusimmat kysymykset

Yksityinen kysymys näkyy ainoastaan ylläpitäjille. Vastaus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin.