Osallistu Saamen kielten viikkoon 25.-31.10.2021!

Nuorisoneuvosto jakaa puhu saamea-pinssejä saamen kielten viikon kunniaksi! Puhu saamea -pinssillä kannustamme ja rohkaisemme saamen kielen käyttöön.

Hae mukaan!

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan nuorisoneuvoston toimintaan? Seuraava nuorisoneuvosto aloittaa toimintansa vuoden 2022 alusta. Loppuvuoden aikana tulemme etsimään uusia innokkaita tulevia nuorisoneuvostolaisia seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Turvallisen tilan ohjeistus

Nuorisoneuvoston turvallisen tilan ohjeistus on muun muassa koulujen, järjestöjen, työpaikkojen ja tapahtumien käytettäväksi ja niillä luodaan tasa-arvoista toimintaa. Kaikille turvallisen ja mukavan tilan luominen on tärkeää myös saamelaisyhteisön sisällä.

Ajankohtaista

Tieto- ja neuvontasivusto

Sivusto on suunnattu Sinulle, saamelaisnuori, asuitpa missä päin maailmaa tahansa! Haluamme, että löydät täältä TIETOA sinua askarruttavista kysymyksistä, erityisesti sellaisista, jotka liittyvät saamelaisuuteen. Haluamme NEUVOA, jos haluat huolesi tai kysymyksesi kanssamme jakaa. Lisäksi haluamme juuri Sinut mukaan kehittämään sivuja, jakamaan omaa arkeasi tai muuten vain chättäilemään yhdessä muiden nuorten kanssa.

Tutustu jäseniin

Sinun yhteisö - sinun äänesi